Olen nelikymppinen Vasemmistoaktiivi Oulusta. Liityin puolueeseen vasta 2019, mutta olen seurannut politiikkaa jo pitkään. Puoluetoimintaan tulin mukaan keväällä 2021 kuntavaaliehdokkaana.

Tällä hetkellä työskentelen Pohteen Vasemmiston aluevaltuustoryhmän sekä Oulun järjestöyhdistyksen työntekijänä. Olen myös puoluevaltuuston jäsen. Kuulun myös Vasemmistoliiton kulttuuripoliittiseen- ja yrittäjyystyöryhmään.

Toimin OSAO:n yhtymäkokouksen 1. varapuheenjohtajana, sekä Oulun kaupungin tarkastuslautakunnan varajäsenenä.

Suoritin KSL:n ja Vasemmistoliiton järjestämän poliitikkokoulun vuonna 2022, jonka kautta olen päässyt tutustumaan valtavan hienoon Vasemmistolaiseen joukkoon eri puolilta Suomea.

Olen asunut suurimman osan elämästä Oulussa, mutta myös Raahessa, Imatralla, Piippolassa sekä Hollannissa. Nykyään asustan puolisoni kanssa Oulussa. 

Tasa-arvo, solidaarisuus, oikeudenmukaisuus, kestävä kehitys sekä ilmastokriisin torjunta ovat minulle tärkeitä aiheita. On tärkeää, että kaikki pysyvät kehityksessä mukana.

Haluan olla mukana tekemässä entistä parempaa Vasemmisto­laista politiikkaa – ja maailmasta parempaa paikkaa kaikille – ei harvoille!