KIITOS OLS KAIKISTA NÄISTÄ VUOSISTA

Tänään on hetki, joka tuo paljon muutoksia tullessaan. Pari kuukautta sitten olin suunnittelemassa tulevaa salibandykautta samaan aikaan kun teimme jalkapallopuolella kesän suunnitelmia ja turnauksia. Tänään tämä kaikki jää menneisyyteen aloittaessani uuden työn politiikan parissa Oulun järjestöyhdistyksen työntekijänä.

Uutta kohti mennessä haluaisin kuitenkin vielä kiittää OLSia, jossa työskentelin miltei 10 vuoden ajan. 

Muistan päivän, kun tein ensimmäisen työhakemuksen seuralle -siitä on nyt reilut 10 vuotta aikaa. Silloin OLS etsi ohjaajia joukkueisiin. Sain joukkueen valmennettavaksi ja joukkue oli seuran E-tytöt. Ensimmäisistä reeneistä en muista juurikaan mitään, sillä jännitin hommaa mielettömästi. Valmentamisen ja projektitöiden jälkeen vuonna 2015 aloitin työskentelyn OLSin salibandyn ja jalkapallon harrastevastaavana. Nyt kun muistelen, mitä kaikkea sen päivän jälkeen on tapahtunut, ei kaikki mahdu mitenkään tähän kirjoitukseen. Olen saanut olla mukana kehittämässä OLS tyttösalibandyä sekä Leijonaliigaa, josta tuli itselleni todella tärkeä osa työtäni. Viimeisimpänä laitoimme käyntiin urheilukoulun, jossa saimme yhdistettyä seuran kaikki kolme päälajia yhden toiminnan alle.

Yksi lempiasioista oli OLSin tyttöharrastuspuolen toiminnan kehittäminen ja olimmekin parhaimmillaan Suomen suurimpien tyttöseurojen joukossa harrastajamäärissä mitattuna. Alkuajoista on siis kerennyt tapahtua paljon. Muistan myös ajan, kun pidimme harjoituksia tyttöjen kanssa Raatin kahvion vieressä olevassa katsomokäytävässä. Tila ei ollut millään tavalla optimaalinen säbäharjoitteluun, mutta sillä menimme. Näistä pelaajista monet pelaa edelleen ja ompa osa mukana nykyisin myös naisten liigajoukkueessa. 

Kiitos kaikille harrastajien vanhemmille, jotka olette uhranneet lukemattomat tunnit vapaa-ajasta junioreiden harrastamisen mahdollistajina. Kiitos kaikille seuroille, joihin olen päässyt tutustumaan harrastesarjan kautta ja erityisesti kiitos toimiston väki, nykyiset ja entiset työntekijät – olette mahtavaa porukkaa! Nämä vuodet on ollut todella antoisia.  Toivon kaikkea hyvää ja menestystä tuleviin vuosiin niin jalkapallon, salibandyn kuin jääpallon parissa!