RAHA MENEE IHMISOIKEUKSIEN JA LUONNON EDELLE!

Hallitukselle tärkeintä on tehdä rahaa. Annetaan yritysten jatkossakin käyttää ihmisiä ja luontoa hyväksi lyhytnäköiset voitot mielessä. Pahinta, että yritysvastuulain kaatamineni ei hyödytä suomalaisia yrityksiä yhtään. Pelaa enemmänkin heitä vastaan.

Sinänsä tämä on linjassa hallituksen toimien kanssa. Onhan hallitus luomassa orjatyömarkkinoita Suomeen poistamalla työntekijöiden oikeuksia puolustaa omaa asemaa. Estävät matalapalkka-aloilla palkankorotuksen tekemällä vientivetoisen palkkamallin. Poistamalla sosiaaliturvaa, jotta kaikkien on pakko ottaa vastaan myös sellaista työtä, mitä ei pysty tekemään. toisin sanoen viemässä suomalaiset työolot lähemmäs niitä maita, joissa työoloja ei ole. 

Näiden jälkeen, miksi yrityksillä olisi edes mielessä neuvotella palkasta ja työehdoista, kun pakotettuja työntekijöitä on jonoksi asti.

Te tämän päivän opiskelijat ja koululaiset. Te tulette olemaan se ryhmä, joka kärsii tästä kaikista eniten. Siksi on tärkeää miettiä, myös siellä koulujen varjoäänestykskissä, ketkä oikeasti ovat teidän puolella ja ketkä vain huutavat netissä.

Teidän päälle ollaan kaatamassa parhaillaan sellaista taakkaa, jota on mahdotonta kantaa. Se taakka on epäinhimillinen teitä kaikkia kohtaan. Katsokaa sen huutajan taakse, millaisia tekoja hän on tehnyt. Tai mitä hän ajaa ja puolustaa.

Eikä tämä ole pelkkä työpaikkakysymys. Samalla Suomen hallitus haluaa romuttaa vaatimukset elinkelpoisesta planeetasta tuleville sukupolville. Päästötavoitteet tulevat siis jatkossa olemaan entistä enemmän teidän harteilla, omien valintojenne kautta. Suuria voittoja tekevät yritykset, jotka ovat saastuttaneet maapalloa vuosikymmeniä pääsevät kuin koira veräjästä.

Jos tämä meno saa riittää, liityvasemmistoon.fi! Me taistellaan tätä kehitystä vastaan. Me ollaan nuoret teidän puolella nyt ja jatkossa!