VAALIT ILMAN KRÄÄSÄÄ

Eduskuntavaalit ovat isot vaalit ja näkyvyys maksaa. Vaaleissa näkyvyyttä tarvitsee ja sitä saadakseen on välttämätöntä panostaa vaalityöhön myös rahallisesti.

Yksi tärkeä teemani on ilmastokriisi ja sen torjunta. Olen päättänyt, että vaalimateriaalini on ekologista tai luonteeltaan sellaista jonka voi käyttää hyödyksi vaalien jälkeen. Eli toisin sanoa kaiken usein roskiin päätyvän kertakäyttöisen krääsän tuottaminen on minun osaltani poissuljettu mainostuskeino.

Rahaa kuluu mm. somemainontaan ja tapahtumiin. Olemme suunnitelleet kanssaehdokkaiden Taija Jyrkäs ja Poliitikko Jessi Jokelainen kanssa mm. vaalitapahtumaa, jossa tarjolla on puhetta ajankohtaisista vaalien aiheista sekä tietenkin musiikkia. Tapahtuman järjestämisestä aiheutuu kuluja ja haluamme maksaa artisteille myös reilun periaatteen mukaista palkkaa.

Pyydänkin teiltä apua vaalityön rahoitukseen. Jos haluat olla tukemassa kampanjointiani, voit lahjoittaa tapahtumabudjettiin pienen summan euroja. Jos haluat auttaa jollain muulla tavalla, sekin sopii! Kaikki apu on tervetullutta ❤

Tehdään yhdessä parempi maailma ja upea tapahtuma! Kiitos kaikille tukea antaville jo etukäteen!

Vaalilahjoitukset ottaa vastaan tukitiimin vaalitili. Voit lahjoittaa vaalitukea täällä.